XII Deslimita'm

Deslimita'm, teatre social per a joves
Barcelona
Diumenge, 12/05/2019

El deslimita'm és una proposta de teatre social per a joves que impulsa Impacta't i la Fundació La Roda, una organització que lluita des del 2003 contra les mancances culturals de Barcelona en el camp del lleure infantil i juvenil.

Diumenge 12 de maig, Impacta't la Fundació La Roda celebra una jornada matinal de teatre social per a joves. Parlem del Deslimita’m, que enguany arriba a la dotzena edició. L’acte tindrà lloc al Teatre Barts, Av. Paral·lel 62 de Barcelona i començarà a les 9.30h.

Aquest dia, un voltant de 100 joves de diferents poblacions de Catalunya mostren els resultats del seu esforç a familiars, educadors i públic general. Joves d’entre 12 i 18 anys han treballat durant tot el curs els valors socials i educatius dins el projecte ACTUEM! amb l’objectiu d’aprendre a gestionar els conflictes propis de l’edat, la situació social i les diferències culturals de forma creativa, solidària i dialogant.

Enguany, els grups convidats són: IES Miquel Taradell, Casal de Joves Palau Alòs, Institut Pau Claris de Ciutat Vella, Institut Milà i Fontanals, Casal de Joves de Sant Just Desvern, Casal de Joves de Sentmenat, PES/UEC La Mina de Sant Adrià del Besòs, IES Ausiàs March (Les Corts), Esplai Panda de Montornès del Vallès, IES Vázquez Montalban de Sant Adrià, Fundació Mans a les mans de Zona Franca.

Data: 

Diumenge 12 Maig

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Impacta't i Fundació la Roda
Correu electrònic de l'organitzador: 
impactat@gmail.com