XII Festival de Sopes del Món Mundial

Cartell del Festival de Sopes del Món 2015
bar
Diumenge, 22/03/2015

Nou Barris, a Barcelona, celebrarà la diversitat cultural i la convivència al voltant d'olles de sopes. Serà el diumenge 22 de març.

La Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements organitzen el Festival Sopes del Món Mundial, una festa de trobada i de relació per celebrar la convivència intercultural i gaudir de les més variades sopes. Ho fan des de l'any 2004 i durant les diferents edicions s'hi han pogut tastar més de 600 receptes i hi han participat 400 cuiners i cuineres i més de 200 entitats i col·lectius. Així, aquesta festa ha esdevingut una tradició al districte de Nou Barris de Barcelona i el 22 de març se'n celebrarà la dotzena edició.

Serà a la marquesina de la Via Júlia (Avinguda Via Júlia, s/n. Entre C/ Batllori i C/ Mas Duran), al migdia. A les 12.00 hores hi haurà un espectacle de circ i a les 13.00 hores es podran tastar les sopes, amenitzat per un concert de Combos de l'Escola de Blues de Barcelona.

9 Barris Acull està integrada per més de vuitanta entitats (associacions de veïns, AMPA, parròquies, associacions culturals i esportives, entitats de lleure i de solidaritat, escoles d'adults etc.) i el districte municipal. Així, les entitats del districte afronten de manera conjunta, coordinada i acompanyada els temes que tenen a veure amb la gestió de l'acollida i la diversitat, el foment de la convivència i la cohesió social als barris.

Data: 

Diumenge 22 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Xarxa 9 Barris Acull i la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@9bacull.org