XII Jornada de Voluntariat en l’àmbit de la Salut

XII Jornada de Voluntariat en l’àmbit de la Salut
Barcelona
Dimecres, 25/10/2017

La jornada de “Voluntariat i Salut”, organitzada per la FCVS, se centrarà en la formació com a eina imprescindible per afrontar nous reptes en l’àmbit de la formació i la salut.

Les jornades de voluntariat i salut de la Federació Catalana de Voluntariat Social arriben a la seva 12a edició sota el títol "Voluntariat i formació: altres mirades". L'acte té l'objectiu de consolidar la trobada com un espai de reflexió i d'aprenentatge compartit entorn del voluntariat i l’àmbit de la salut.

És per això que la jornada d'enguany se centra en la formació com a eina imprescindible per al foment de la salut del voluntariat, ja que una formació de qualitat millora l'acció voluntària, beneficiant tant les entitats, les persones ateses i, en definitiva, tota la comunitat.

A més, la formació és l'eina del voluntariat per afrontar nous reptes i alhora detectar necessitats per tal de trobar-hi solucions innovadores. Per això, aquesta jornada girarà entorn d'altres mirades sobre la formació en el voluntariat, oferint recursos que facilitin l'adquisició de competències i habilitats per a tots els agents implicats.

Per tal de posar en comú aquestes experiències i bones pràctiques en l'àmbit de la salut que fomenten el voluntariat la jornada es dividirà en dues parts. La primera servirà per apropar 4 experiències innovadores implantades per diferents entitats que ajudaran a conèixer diferents opcions dins del procés formatiu de les persones voluntàries. Seguidament tindrà lloc un petit debat i intercanvi de reflexions entre els ponents i els participants a la jornada per tal de seguir avançant en la posada en comú.

Finalment els assistents podran escollir, prèvia inscripció, entre el grup de treball o una de les 4 càpsules formatives que es realitzaran amb l'objectiu de proporcionar eines pràctiques i teòriques per enriquir les formacions.

Inscripcions

Totes aquelles persones que estiguin interessades a assistir a la jornada caldrà que formalitzin la seva inscripció a través del següent formulari. En el procés d'inscripció caldrà que seleccionin quina càpsula formativa volen realitzar.

Ja et pots descarregar el programa complet.

Data: 

Dimecres 25 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social