XII Mataró Camina per l’Alzheimer

Participants en una caminada per la muntanya. Font: Teresa Grau, Flickr
Mataró
Diumenge, 29/09/2019

El diumenge 29 de setembre la capital maresmenca caminarà per l’alzheimer amb tres recorreguts per a tots els públics.

La 12a ‘Mataró Camina per l’Alzheimer’ continua en la línia de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta malaltia neurodegenerativa amb una nova edició. El diumenge 29 de setembre els maresmencs i les maresmenques tindran tres recorreguts per triar en aquesta caminada solidària: de 4km, 12km i 15km. En tots els casos, la sortida es farà del Parc Central Vell, amb un itinerari més extens per a cada modalitat.

Les persones que vulguin participar en els recorreguts A i B, els de 15 i 12 quilòmetres respectivament, faran la sortida a les 8 del matí. Per aquells i aquelles que ho facin al recorregut C, el de menys quilòmetres, podran fer la sortida a les 9 del matí. En tots els casos, l’arribada tindrà lloc al Nou Parc Central sobre el migdia. L’únic circuit habilitat a gent amb cadira de rodes o poca preparació física és el C.

La inscripció per a adults té un preu de 9€ i per a menors de 12 serà de 5€. Les persones participants menors rebran un obsequi gentilesa del Casal Aliança de Mataró. Amb el preu de l’entrada, la inscripció inclou una samarreta commemorativa, un tiquet esmorzar i participar en el sorteig de molts grans regals. La caminada està organitzada per l’Associació Mataró Camina.

Data: 

Diumenge 29 set

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Associació Mataró Camina
Correu electrònic de l'organitzador: 
matarocaminaperalzheimer@gmail.com