XIII Trobada de voluntariat en l’àmbit Oncològic

XIII Trobada de voluntariat en l’àmbit Oncològic
Barcelona
Dissabte, 06/05/2017

La jornada és un reconeixement a l’esforç i dedicació de les persones voluntàries per millorar dia a dia la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

La FECEC organitza, el proper 6 de maig, la XIII Trobada de Voluntariat amb l'objectiu de fomentar el reconeixement i el nexe d’unió entre totes les persones voluntàries que treballen en aquest àmbit a Catalunya. La jornada és, també, un reconeixement a l’esforç i dedicació d'aquestes persones per millorar dia a dia la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

Sota el títol, "Somriu, ets voluntari", la Trobada vol incidir en la necessitat de treballar l’optimisme com actitud per relativitzar les dificultats de la vida i en concret per encarar millor les que presenta la tasca de voluntari.

La Consellera del Departament de Treball, afers socials i famílies, Dolors Bassa i la Diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos, inauguraran la jornada, a les 10.00 hores, juntament amb el president de la FECEC, Ramon María Miralles.

A continuació, Rafael Santandreu, psicòleg i autor del llibre “Ser feliz en Alaska”, impartirà la xerrada col·loqui titulada: “Ser feliç fent de voluntari”. Després, hi haurà dos tallers simultanis, un titulat ‘"Per què ha de somriure un voluntari?" a càrrec de Maria Conxa Porrera, docent i fundadora de “Recerca Personal”, i l’altre, titulat "L’art d’aturar el temps (i sentir-se feliç)" a càrrec de Miquel Antonijuan, impulsor de projectes d’impacte social a la Fundació Nous Cims, i coach.

La cloenda anirà càrrec de l’actuació musical del Quartet Mèlt, guanyadors de la tercera edició Oh Happy Day.

Pots descarregar-te el díptic amb el programa aquí.

Per assistir a la jornada caldrà omplir un formulari d'inscripció.

Data: 

Dissabte 06 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
FECEC