XIV Campionat Benèfic de Golf XAP

Cartell de l'esdeveniment. Font: Grup Constant
Sant Andreu de Llavaneres
Dijous, 18/07/2019

El Grup Constant organitza aquest esdeveniment esportiu per recaptar fons per al nou centre d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

El Campionat Benèfic de golf XAP celebra la seva 14a edició en el Club de Golf de Llavaneres. Organitzat pel Grupo Constant, l’objectiu és recaptar fons per donar vida al nou centre d’oncologia pediàtrica de l’Hospital Sant Joan de Déu, el SJD Pediatric Cancer Center.

XAP és un dels campionats benèfics de golf més antics de Catalunya. Enguany compta amb un patrocini especial: Carles Puyol, ex-jugador del FC Barcelona i gran golfista. A les 15h s’iniciarà el torneig en modalitat de Fourball Stableford i a les 21h se celebrarà el sopar de cloenda a la terrassa del club.

El nou centre de l’Hospital s’està construïnt gràcies a la col·laboració ciutadana, però encara necessita fons per poder oferir els millors tractaments a la infància. Els fons aconseguits es destinaran a becar un investigador del laboratori d’Oncologia. El preu de les entrades és de 60€ per a socis, i 75€ per a no socis.

Data: 

Dijous 18 jul

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Grup Constant
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@grupoconstant.com