XIV Congrés Fedalma 2017: Lactància materna, trencant etiquetes

XIV Congrés FEDALMA 2017: Trencant etiquetes
Vilafranca del Penedès
Dijous, 20/04/2017 fins Divendres, 21/04/2017

El proper congrés anual de la Federació de grups de suport a la lactància materna tindrà lloc a Vilafranca del Penedès, els dies 20 i 21 d'abril.

Pit Penedès serà l'entitat encarregada d'organitzar l'edició 2017 del Congrés de la Federació de grups de suport a la lactància materna (Fedalma). Es tracta d'una associació sense ànim de lucre que ofereix informació i suport a totes les mares i pares que vulguin gaudir d'una lactància materna exitosa i que actuen a la comarca de l'Alt Penedès.

Fedalma reuneix a més de 50 associacions i grups de suport a la lactància materna de tot l'estat. Aquestes entitats es troben un cop l'any en el seu congrés anual. Enguany, Vilafranca del Penedès acollirà la trobada, els propers 20 i 21 d'abril.

El pediatra i escriptor Carlos González, l'infermera pediàtrica i assessora de lactància a Areola, Maribel Matilla i la pediatra Marta Diáz Gómez seran algunes de les persones que participaran en les taules rodones i conferències del congrés.

Qualsevol persona interessada en el tema pot assistir al congrés. Hi ha un preu especial per a grups federats, persones en situació d'atur i estudiants. La inscripció ja és oberta.

Data: 

Dijous 20 abr

Hora: 

08:30

Organitzador: 
Pit Penedès
Correu electrònic de l'organitzador: 
congresfedalma17@pitpenedes.cat