Per amor a l'hart – XIV Festival d'arts de carrer de l'Hospitalet

 Font:
Hospitalet de Llobregat
Dijous, 05/07/2018 fins Dissabte, 07/07/2018

Arriba la XIV edició de Per amor a l'hart, el Festival D’Arts de Carrer de L’Hospitalet, que aquest any tindrà lloc el 5, 6 i 7 de juliol als seus ja habituals escenaris de La plaça de Lluís Companys i Jover i a la Rambla La Marina.

Els dies 5, 6 i 7 de juliol arriba una nova edició de Per amor a l'hart, Festival d'Arts de Carrer de L'Hospitalet, una data ja imprescindible a l'agenda cultural de la Ciutat i de les arts escèniques del país que, durant tres dies convertirà la Rambla Marina (espai on es representen els espectacles de petit i mitjà format) i la Plaça Lluís Companys i Jover (on es representen els espectacles de llarga durada i de gran format), en el nucli cultural on la dansa, el circ i la música ens sacsejaran amb la seva energia i essència. Una nova oportunitat per acostar-nos a nous llenguatges, sensacions, sentiments per descobrir.

Dansa, circ i música a la programació de la XIV edició de 'Per amor a l'hart'

Un total de 23 companyies arriben el 5, 6 i 7 de juliol al centre de la ciutat per oferir una programació diferent, diversa i de qualitat, que permetrà als ciutadans i ciutadanes viure a peu de carrer la vitalitat i l’emergència de la creació contemporània.

Les companyies que es presenten en aquesta edició del festival hi trobem companyies de renom i d’altres d’emergents; locals, nacionals i internacionals.

Data: 

Dijous 05 jul

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Bipol·art