XIV Fòrum contra les violències de gènere

Cartell del 'XIV Fòrum contra les violències de gènere'
Barcelona
Dijous, 08/11/2018 fins Dissabte, 10/11/2018

El XIV Fòrum contra les violències de gènere tindrà lloc del 8 al 10 de novembre, a l'Espai Francesca Bonnemaison, Barcelona.

Organitzat per la Plataforma unitària contra les violències de gènere, el fòrum pretén oferir un espai de trobada i de reflexió ciutadana sobre aquelles qüestions d'actualitat al voltant de la lluita contra les violències de gènere.

El lema de l'edició 2018 serà 'Fem caure el patriarcat!' i se centrarà a debatre com fer front a la violència institucional, que és, per exemple, la que reben les dones quan no són ateses a les institucions amb els recursos adients o quan es fa una victimització dubtant de la seva paraula i actitud. Al fòrum dialogaran sobre les estratègies amb què es pot dotar la lluita feminista per poder denunciar aquesta violència.

Ja pots consultar el programa del fòrum i fer-ne la inscripció.

Per tal que el fòrum es pugui desenvolupar correctament, la Plataforma unitària contra les violències de gènere fa una crida al voluntariat. Les persones voluntàries podran donar un cop de mà en l'acompanyament a públic i ponents, la relatoria de les diferents taules i conferències, l'enregistrament de les diferents activitats a través de fotografies i vídeos i el suport a l'organització.

Data: 

Dijous 08 nov

Hora: 

09:57

Organitzador: 
Plataforma unitària contra les violències de gènere
Correu electrònic de l'organitzador: 
prouviolencia@pangea.org