XIV Jornada Catalana de Voluntariat i Salut

Cartell de la XIV Jornada de Voluntariat i Salut. Font: FCVS
Barcelona
Divendres, 15/11/2019

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza una jornada per reflexionar sobre l’estat del voluntariat en l’àmbit de la salut a Catalunya al Recinte Modernista de Sant Pau.

La 14a Jornada de Voluntariat i Salut se celebrarà el dia 18 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau. Enguany, la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ha triat com a títol ‘Una fotografia del voluntariat en els centres de salut: on som i cap on anem?’, en una edició centrada a analitzar i reflexionar sobre l’estat del voluntariat en l’àmbit de la salut a Catalunya.

La Sala Pau Gil, a l’interior de l’edifici dissenyat per Domènech i Muntaner, acollirà la primera part de la jornada amb hora d’inici a les 10h. L’espai serà compartit amb l’Escola Universitària d’Infermeria UAB, que acollirà els tallers simultanis de la tarda. Els moments més destacats de l’acte seran la presentació dels resultats de la recerca exploratòria sobre el voluntariat als centres de salut de Catalunya, a càrrec de Montse Fernández, directora de l'Observatori del Tercer Sector, i la taula rodona moderada per la vocal de Salut de la FCVS, Marta Solé, amb la participació d’entitats i institucions hospitalàries.

La periodista Clara Sánchez Castro serà la conductora de la sessió. La 14a edició finalitzarà a les 19h i serà una oportunitat per veure diferents models de funcionament del voluntariat en l’àmbit de la salut. Tota la informació de la jornada es pot consultar en el programa complet. Les inscripcions estaran obertes fins al 16 d’octubre a les 13h.

Data: 

Divendres 15 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
salut@voluntaris.cat
Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social