XIV Trobada de Teatre Social per a Joves ‘Deslimita’m’

 Font:
Barcelona
Diumenge, 06/06/2021

La Fundació La Roda i l’Associació ImpactaT presenten una nova edició d’una iniciativa que reunirà al voltant de 100 joves d’arreu de Catalunya, d’entre 12 i 20 anys.

El pròxim 6 de juny tindrà lloc, al teatre BARTS de Barcelona, la XIV Trobada de Teatre Social per a Joves ‘Deslimita’m’. Organitzada per la Fundació La Roda i l’Associació ImpactaT des de l’any 2006, la cita reunirà a 10 grups d’adolescents provinents de diferents centres educatius d’arreu de Catalunya i pretén mostrar la importància i els beneficis del teatre social.

Es tracta d’un teatre fet per a tothom que parteix de les pròpies necessitats i està destinat a totes aquelles persones que vulguin descobrir el poder transformador d’aquest art, utilitzat com a mirall de la realitat i com a mitjà transformador de la societat. Durant la Trobada, cada grup presentarà una peça teatral de 15 minuts preparada durant el curs lectiu en el marc del projecte ‘Actuem! Teatre Social per a Joves’.

Enguany, els grups convidats són: l’Espai Juvenil el Satèl·lit de Montornès del Vallès, l’UEC la Mina de Barcelona, l’Aula de Teatre «El Coro» de Sentmenat, l’Institut Rambla Prim de Barcelona, el Casal de Joves Palau Alòs de Barcelona, l’Institut Miquel Tarradell de Barcelona, l’Institut Milà i Fontanals de Barcelona, l’Institut Manuel Vázquez Montalban de Sant Adrià del Besòs, la Fundació Mans a les Mans de Barcelona i l’Institut Pau Claris de Barcelona.

Aquelles persones que estiguin interessades a assistir-hi, poden fer la seva reserva prèviament enviant un correu electrònic. L’entrada és gratuïta.

Data: 

Diumenge 06 juny

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació La Roda i Associació ImpactaT
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fundaciolaroda.cat