XIVè Curs ‘La protecció dels Drets Humans en el Sistema de Nacions Unides’

El curs tractarà temes com els drets humans i el dret internacional humanitari. Font: Lafede.cat.
Barcelona
Dilluns, 26/11/2018 fins Divendres, 30/11/2018

L’ANUE organitza un curs en defensa del Drets Humans impartit per professionals del sector jurídic.

Del 26 al 30 de novembre l’Associació per a les Nacions Unides d’Espanya (ANUE) organitza el XIVè curs ‘La protecció dels Drets Humans en el Sistema de Nacions Unides’.

A la primera sessió, el curs es centra en el context de la redacció de la Declaració Universal de Drets Humans i el debat sobre la seva universalitat. La sessió serà impartida per Isidre Sala i Queralt, director general d’Afers Multilaterals i Europeus i Xavier Pons Rafols, catedràtic de dret internacional públic a la Universitat de Barcelona (UB).

Al llarg del curs es tractaran temes com els drets humans i la lluita contra la impunitat o la presentació de denúncies davant de l’oficina de l’Alt Comissionat de drets humans. Laura Planas, especialista en drets humans de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) o Karlos Castilla, professor de dret constitucional de la Universitat de Barcelona, són només alguns dels professionals que impartiran les diferents sessions.

El cost de la inscripció són 50€ la general o 30€ per aturats, estudiants, jubilats i socis i la inscripció es pot fer a través del correu electrònic info@anue.org.

Data: 

Dilluns 26 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Associació de les Nacions Unides d'Espanya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@anue.org