XV Trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic

L’espai serveix com a nexe d’unió entre totes les persones voluntàries i per reconèixer la seva tasca solidària. Font: FECEC.
Barcelona
Dissabte, 16/11/2019

El 16 de novembre, FECEC organitza la jornada al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.

El proper dissabte 16 de novembre a partir de les 9.30 h, la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) organitza la XV Trobada de voluntariat en l’àmbit oncològic.

L’espai serveix com a nexe d’unió entre totes les persones voluntàries que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.

L’edició d’enguany porta el títol ‘Voluntariat, una manera d’entendre la vida’ entenent que la persona voluntària té una actitud davant la vida que va més enllà de la durada del seu voluntariat.

La primera xerrada, ‘la felicitat de donar i donar-se’, anirà a càrrec de José Luís Bimbela, doctor en psicologia, professor, investigador i consultor a l’Escola Andalusa de Salut Pública.

A continuació, es donarà pas a la xerrada ‘El so i el silenci com a eines de benestar’, amb Edgar Tarrés, especialitzat en creació d’experiències de benestar a través del Mindfulness del so i la natura.

Paral·lelament, es realitzarà la sessió ‘Escolta des de la profunditat’ amb Maria Rufino, doctora en psicologia de l’aprenentatge humà per la Universitat Autònoma de Barcelona.

El preu de la inscripció és de 18€ per voluntaris/es d’entitats federades a la FECEC i de 25€ per les no federades. El preu inclou assistència, cafè i dinar i la data límit d’inscripció és el 8 de novembre. Per assistir, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dissabte 16 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
FECEC
Correu electrònic de l'organitzador: 
federacio@juntscontraelcancer.cat