XVI Zoom Festival

El cartell del festival, de Nil Morist
Igualada
Dimarts, 20/11/2018 fins Diumenge, 25/11/2018

El festival presentarà el 'Jurat Vell', tres experts del món audiovisual retirats que faran la part valorativa del concurs.

L'Ateneu Igualadí organitza del 20 al 25 de novembre la XVI edició del Zoom Festival, el Festival Internacional de Ficció Televisiva & Formats, una proposta cultural peculiar, que aquest any arriba amb novetats importants. I és que el certamen amplia horitzons i inclourà, dins del seu palmarès, nous formats de televisió, més enllà de la ficció. Així, programes d’entreteniment o informatius tindran també el seu espai i seran premiats.

Les novetats no acaben aquí. El Zoom ha estrenat nova web, un portal força més accessible i intuïtiu que ens descobreix una altra novetat: el 'Jurat Vell', una proposta de jurat format per tres persones del sector audiovisual amb molta experiència retirades però connectades amb el sector.

El festival Zoom, nascut a Igualada l’any 2003, va ser el primer festival de l’estat espanyol que va apostar pel cinema per la pantalla petita. Organitzat per l’Ateneu Igualadí, compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres.

Data: 

Dimarts 20 nov

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
zoom@zoomigualada.org
Organitzador: 
Ateneu Igualadí