XVIII Jornades de la Taula per Colòmbia: ‘Economia social i solidària a Colòmbia: Pau amb justícia social’

El dilluns 26 d’octubre s’abordaran les polítiques públiques i l'ESS abans i després de l'Acord de Pau. Font: FESC.
Dilluns, 26/10/2020 fins Dimecres, 11/11/2020
(En línia)

Del 26 d’octubre a l’11 de novembre, la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia organitza les sessions en línia.

Del proper dilluns 26 d’octubre al dimecres 11 de novembre, la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia organitza les XVIII jornades sobre Colòmbia.

Emmarcades en la Fira d’Economia Social de Cataluña (FESC) es presentaran 4 taules de debat distribuïdes al llarg del calendari de la FESC amb participants de Colòmbia, Catalunya i El Salvador.

Les jornades presentaran un balanç de l’aplicació de l’Acord de Pau a l’àmbit econòmic i de l’Economia Social i Solidària (ESS) en les regions més afectades pel conflicte armat. A més, s’analitzarà la implicació de les comunitats i les persones excombatents reincorporades en aquest procés, així com també el rol de les iniciatives d’ESS existents a Catalunya.

El dilluns 26 d’octubre s’abordaran les polítiques públiques i l'ESS abans i després de l'Acord de Pau, mentre que el dimecres 28 d’octubre es tractaran les economies solidàries a Colòmbia.

El dimecres 4 de novembre es parlarà de les aportacions de l'economia feminista en contextos d'alta conflictivitat i el dimecres 11 de novembre sobre l’Economia Social i Solidària (ESS) en països amb alta conflictivitat.

Degut a les mesures sanitàries preses per la Covid-19, l’edició d’enguany es realitzarà en línia.

Data: 

Dilluns 26 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@taulacolombia.org