XX Campanya pel Comerç Just i les Finances Ètiques a Barcelona

Cartell de la la XX Campanya pel Comerç Just i les Finances Ètiques
08011
Divendres, 03/05/2019 fins Dissabte, 04/05/2019

Sota el lema 'Posa el filtre lila! Per la igualtat, tria Comerç Just', la XX Campanya pel Comerç Just i les Finances Ètiques se celebrarà el mes de maig arreu de Catalunya, des d'una òptica feminista.

La iniciativa visibilitzarà les desigualtats de gènere que existeixen en diferents sectors del comerç internacional i reivindicarà les alternatives econòmiques com el Comerç Just, les Finances Ètiques i l'Economia Social i Solidària. Els dies clau de la iniciativa a Barcelona seran el 3 i 4 de maig, encara que es realitzaran activitats arreu de Catalunya al llarg de tot el mes de maig.

Divendres 3 de maig, a les 18.30 hores, l'Espai Consum Responsable (Ronda Sant Pau, 43-45 baixos, Barcelona) acollirà la taula rodona 'Els impactes de les polítiques comercials i d'inversió en les dones i les alternatives des del Comerç Just i les Finances Ètiques'.

Dissabte 4 de maig se celebrarà l'acte central pel Dia Mundial del Comerç Just, que tindrà lloc de 10 a 14 hores, al Mercat Sant Antoni de Barcelona (Carrer Comte d’Urgell amb Manso). Hi haurà jocs i tallers per a infants, es podrà visitar una exposició de Comerç Just i Finances Ètiques amb perspectiva de gènere i es representarà l'obra de Teatre Fòrum 'Quin futur tenen els Rosell?' de l'associació La Xixa Teatre.

A més, s'hi donarà a conèixer la 'Caravana pel Comerç Just i les Finances Ètiques', que recorrerà el territori català amb productes de Comerç Just, informació sobre Finances Ètiques i una exposició itinerant.

La Coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques a Catalunya (LaCoordi) organitza aquesta campanya. Es tracta d'una nova organització de segon grau que es va donar a conèixer el passat mes de març, creada per SETEM Catalunya, Oxfam Intermón, Alternativa 3, Fiare Catalunya, FETS-Finançament Ètic i Solidari i la Xarxa d'Economia Solidària.

Les entitats que vulguin donar suport i sumar-se a la campanya, poden signar el manifest 2019 i organitzar activitats en el marc d'aquesta.

Data: 

Divendres 03 Maig

Hora: 

18:30

Organitzador: 
LaCoordi
Correu electrònic de l'organitzador: 
coordinacio@comercjustibancaetica.org