XXI Fòrum de l’Energia Sostenible

Cartell de l'esdeveniment
Barcelona
Divendres, 12/04/2019

Aquesta edició posa el focus en el lligam entre gènere i energia, amb la idea de debatre sobre el rol de l’ecofeminisme i la qüestió de gènere en el nou model energètic lliure de carboni.

'Gènere i energia' és el nom d'aquest esdeveniment gratuït que organitza Ecoserveis i que va adreçat a professionals, personal tècnic i representants de la ciutadania.

Hi haurà la ponència de la periodista Alba del Campo posant en context el model energètic actual i explicant com arribar a l’escenari ideal a través de la transició energètica ecofeminista.

Tot seguit tindrà lloc un debat que intentarà establir reptes i solucions per dur a terme la transició energètica ecofeminista. Hi participaran associacions feministes, empreses privades, activistes de l'energia, així com representants de l’Administració pública i del món acadèmic.

També s'hi farà una taula de treball amb l’objectiu de definir conjuntament eines i solucions per abordar la igualtat de gènere en el sector energètic. Finalment, a la tarda la Red de Mujeres para una Transición Energética Ecofeminista celebrarà una reunió oberta.

Pots consultar el programa sencer i fer la teva inscripció.

Data: 

Divendres 12 abr

Hora: 

08:45

Organitzador: 
Ecoserveis
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ecoserveis.net