XXI Jornada Tècnica d'ASPID - "L'ús de les noves tecnologies en neurorehabilitació"

XXI Jornada Tècnica d'ASPID - "L'ús de les noves tecnologies en neurorehabilitació"
Lleida
Divendres, 27/10/2017

Les XXII Jornades Tècniques d’ASPID "L'ús de les noves tecnologies en neurorehabilitació" volen aprofundir en aquest tema i conèixer totes les possibilitats de les diferents tecnologies en el procés de neurorehabilitació.

NEUROLLEIDA, el servei especialitzat en neurorehabilitació d'ASPID, ha organitzat aquestes jornades, fidel al seu compromís de cercar la millor atenció possible pels pacients neurològics i alhora donar resposta a les necessitats i inquietuds dels professionals que els atenen. Amb la jornada "L’ús de les Noves Tecnologies en la Neurorehabilitació" es pretén aprofundir en aquest tema i conèixer, de la mà de professionals experts en la matèria, totes les possibilitats que ofereixen les diferents tecnologies en el procés de neurorehabilitació.

Aquesta jornada pot ser d'interès per tots aquells professionals o estudiants que atenen persones amb alguna patologia neurològica, degut a la ràpida expansió que han tingut les noves tecnologies aplicades al camp de la neurorehabilitació.

Dia: divendres 27 d'octubre de 2017

Horari: de 9h a 14h

Lloc: Sala d'actes de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (Av. Alcalde Rovira Roure, 80, Lleida)

Data: 

Divendres 27 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
NeuroLleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@neurolleida.cat