XXIII edició d’Art Solidari contra la Sida

XXIII edició d’Art Solidari contra la Sida
Barcelona
Dijous, 27/11/2014 fins Diumenge, 21/12/2014

Diferents artistes i creadors es solidaritzen a través de l'art per la lluita contra la SIDA.

El 27 de novembre a les 20:00 h s’inaugura la XXII edició d'Art Solidari contra la Sida, a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Can Fabra. La mostra estarà oberta al públic fins el 21 de desembre i l'entrada és gratuïta.

Art Solidari té com a objectiu, d´una banda, la conscienciació de la societat sobre la malaltia de la Sida i el problema de les drogodependències i, d'altra banda, la recaptació de fons destinats a dur a terme els diferents programes que l´Associació Grup de Reinserció i Inserció Social (AEC-GRIS) desenvolupa en el camp de les drogodependències i del VIH-SIDA.

La mostra en benefici de l'Associació Grup de Reinserció i Inserció Social (AEC-GRIS) és una associació formada al 1991, amb la finalitat de crear i generar recursos d’atenció i de reinserció social per a persones que pateixen problemes amb les drogues i malalties associades com la Sida i d’atenció a les seves famílies. Des de llavors i fins ara, ha desenvolupat diversos programes dins aquest àmbit, en les províncies de Barcelona i Tarragona, tot i que els usuaris i usuàries d’aquests procedeixen de tota la geografia espanyola.

Data: 

Dijous 27 nov

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
www.aec.gris.org
Organitzador: 
Associació Grup de Reinserció i Inserció Social (AEC-GRIS)