#YoungDefenders de drets humans a la Mediterrània: el cas de Palestina i el Sàhara Occidental a Tarragona

 Font:
Tarragona
Dissabte, 11/08/2018

La campanya #YoungDefenders que ha dut a 3 joves activistes de Palestina i del Sàhara Occidental a explicar la seva història de lluita i resistència acaba la programació de xerrades a Tarragona.

El Servei Civil Internacional de Catalunya acull la residència de 3 joves activistes de Palestina i del Sàhara Occidental en la campanya #YoungDefenders, que té per objectiu la visibilització del rol de les joves activistes defensores de drets humans arreu de la Mediterrània, i visibilitzar el seu potencial de transformació social i la creació de resistències i les vulneracions de drets que pateixen.

Després dels actes a Barcelona, Valls i Olot, toca el torn a la ciutat de Tarragona que rebrà a les joves activistes el dissabte 11 d'agost en el marc del Imaginada, una inciativa comunitaria de programació sociocultural que enguany arriba a la seva 10a edició. Com en els altres esdeveniments Baraa Mahameed i Helen Mahajna, de Baladna-Association for Arab Youth, presentaran la xerrada 'Defensa de drets a la Palestina del 48' i a Chaia Luali, de Nova Sahara Occidental, presentarà una altra sobre 'Joves i no violència als camps de refugiades sahrauís'.

L'acte públic tindrà lloc al Teatre Auditori Camp de Mart a les 12 h.

Data: 

Dissabte 11 ag

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@sci-cat.org
Organitzador: 
Servei Civil Internacional de Catalunya