Beca per la creació d'un curtmetratge ambiental amb FICMA i WWF

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Beca per la creació d'un curtmetratge ambiental amb FICMA i WWF

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

El Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient i WWF ofereixen una beca per la creació d'un curtmetratge de 3 minuts de temàtiques ambientals, que serà presentat el dia Mundial del Medi Ambient del 2017

3 minuts per convidar a una reflexió sobre una temàtica ambiental d'actualitat, fent servir el llenguatge del cinema per sensibilitzar i conscienciar. Aquest és l'objecte de la beca que el Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient i l'entitat WWF ofereixen, en el marc del 23 festival internacional de cinema de medi ambient, amb una dotació de 2000 €.

Les propostes abans del 15 d'octubre

Qui desitgi presentar una proposta, haurà d'enviar abans del 15 d'octubre la fitxa d'inscripció acompanyada de la sinopsi detallada del curtmetratge, descrivint l'argument, i com aquest serà tractat tant argumentalment com en l'àmbit artístic, d'imatge i àudio. Cal afegir un breu currículum de l'autor o autora i indicar l'equip que hi participarà.

La participació és oberta a persones professionals del sector o aficionades. Cada persona podrà presentar dues propostes.

El projecte seleccionat s'haurà de concretar en una segona fase, abans del 31 de gener de 2017, amb el guió tècnic, el pla de producció, i el pla de rodatge. El curt s'haurà de rodar, postproduir i ser entregat abans del 30 d'abril de 2017.

L'Associació Accions 3E, promotora del FICMA, i WWF realitzaran el llançament públic el 5 de juny de 2017, dia mundial del medi ambient.

Es poden consultar els reglaments de la beca a la pàgina del festival.

Afegeix un comentari nou