Mesures i accions per al Pla de suport al Tercer Sector Ambiental de Catalunya

Autor/a: 
XVAC
 Font:
Font:

Mesures i accions per al Pla de suport al Tercer Sector Ambiental de Catalunya

Autor/a: 
XVAC

Resum: 

El Pla de suport del Tercer Sector Ambiental de Catalunya enceta la tercera fase del procés de participació: la recollida de mesures i accions en línia i dues sessions de debat adreçades especificament a entitats ambientals.

Dins del Pla de suport del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (2011-2014) que impulsa el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat per tal d'enfortir el tercer sector ambiental, ara es convoca entitats ambientals a:

Proposar mesures i accions en línia

Des del 15 d'abril i fins el 15 de maig, s’inicia el període de presentació de propostes de mesures i d’accions per a cadascuna de les línies d’actuació ja definides.

En la fase anterior, propostes de línies d’actuació, s'han reunit 89 aportacions a través del formulari de propostes en línia. Totes les aportacions han estat valorades en la redacció del document base del Pla amb les línies definitives i s’ha elaborat el document de propostes rebudes i el retorn de cada una d’elles.

Ara, per cada una d’aquestes línies d’actuació ja es poden enviar propostes de mesures i accions a través del formulari en línia que hi ha disponible al web.

Finalitzat el termini (15 de maig), es redactarà un document amb totes les propostes rebudes, que es difondrà a través del web.

Participar en les sessions de debat

S’organitzen dues sessions adreçades específicament a entitats ambientals en les que es debatran les mesures i accions vinculades a determinades línies d’actuació del Pla:

2 de maig: mesures i accions de les línies dels àmbits PERSONES/ENTITATS (excepte les línies 5 i 6, de finançament)

11 de maig: mesures i accions dels àmbits SOCIETAT/MEDI, més les línies 5 i 6 de finançament.

Les sessions tindran lloc a les 16h a l’Hotel Entitats La Pau (C/Pere Vergés, 1, edifici Piramidó de Barcelona).

INSCRIPCIONS: a entitats.ambientals.tes@gencat.cat, indicant nom i cognoms, entitat, municipi, correu electrònic de contacte i a quina sessió o sessions de debat voleu participar. Fins el 28 d’abril per inscriure’s a la sessió del 2 de maig i fins el 6 de maig per inscriure’s a la sessió del l’11de maig.

Més informació a: www.gencat.cat/mediamb/tsa

Afegeix un comentari nou