El CADS estrena canal al YouTube

 Font:
Font:

El CADS estrena canal al YouTube

Resum: 

El Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible inaugura el canal CADSgencat. Per una Catalunya Sostenible dins d'una plataforma audiovisual que, sota el nom de CADS visual, començarà a funcionar properament.

A través d'aquest canal de YouTube, el CADS dóna una nova visibilitat a la seva tasca, tot oferint entrevistes, presentacions i altres videos divulgatius sobre la sostenibilitat, des de l’ecoturisme a la filosofia, passant pel canvi climàtic o l’habitatge sostenible.

Una mostra del que s'hi pot trobar

Així, doncs, a més d'audiovisuals sobre el recentment creat portal d'Ecoturcat.cat, el 2on Informe del Canvi Climàtic a Catalunya o la publicació "Cap a un Habitat(ge) Sostenible", en el canal s'hi poden consultar entrevistes com la que es recull més avall. Es tracta d'un vídeo on Jordi Pigem presenta les conclusions de l'estudi encarregat pel CADS "Revalorar el món. Els valors de la sostenibilitat", on explica com el pensament i els canvis culturals poden ajudar a sortir del moment de crisi actual i superar el repte de la sostenibilitat.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou