El moment de dir "Jo sóc donant ambiental"

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

El moment de dir "Jo sóc donant ambiental"

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Es pot participar activament en la millora socioambiental de la nostra comunitat, a través del nostre compromís amb les entitats ambientals. La plataforma "Jo sóc donant ambiental" facilita el contacte entre ciutadania i oeneges.

Les persones i les entitats són les grans protagonistes de la participació ciutadana, i juguen un paper clau en la millora socioambiental d'una comunitat. Són moltes i diverses les formules per implicar-se en la transformació sostenible del nostre entorn. Sens dubte, enfortir les entitats ambientals és una d'elles.

Col·laborar com a voluntaris i voluntàries, fer-se socis i sòcies de les entitats, secundant les seves lluites d'incidència política per la protecció del medi ambient en el qual hi viu tothom; o bé fer donacions, contribuint personalment, o amb el nostre col·lectiu o amb la nostra empresa, en alguns dels seus projectes destinats a un benefici col·lectiu. Aquests són alguns dels múltiples mecanismes per exercir una participació activa.

Jo Sóc Donant Ambiental és la plataforma del tercer sector ambiental que facilita la implicació de la comunitat en les qüestions ambientals. El portal es va activar la passada primavera. En ell es visibilitzen les entitats que estan treballant a Catalunya, més de 200, grans i petites, i alguns dels seus projectes.

Es poden cercar per àmbit territorials o per àmbit de temàtica de treball, i en són facilitades les dades per entrar-hi en contacte o per fer-ne una donació.

Afegeix un comentari nou