Jo també visc al Mediterrani

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Jo també visc al Mediterrani

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Vols saber quins són els grans animals marins? Quins estan protegits i quina relació tenen amb els pescadors? Què podem fer si veiem un dofí varat?

Per contestar aquestes i altres preguntes, Animal Latitude i Submón han posat en marxa el projecte «Jo també visc al Mediterrani». Volen generar consciència ambiental i oferir formació i informació sobre alguns dels grans animals marins més emblemàtics del mar Mediterrani (dofins, balenes, tortugues marines, taurons, rajades i foques).

El projecte, que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, neix amb l'objectiu de conèixer quina ha estat la relació d'aquests animals amb les costes catalanes i els seus habitants en el passat i com ha evolucionat aquest vincle fins ara.

El projecte ofereix un programa activitats des d'ara i fins el més de setembre per a descobrir amb qui compartim el nostre mar. Totes són gratuïtes i dirigides a diferents col·lectius.

Tant si senzillament us interessa el mar, com si sou una entitat però també una empresa que treballeu amb el medi marí, sou educadors ambientals o fins i tot si teniu un programa de ràdio sobre natura i medi ambient, entre altres, podeu escollir entre:

  • Cursos presencials “Grans animals marins del Mediterrani català”(2 edicions)
  • Tallers infantils “Els animals marins del Mediterrani a les teves mans”(3 edicions)
  • Taller per periodistes “Entrevista amb un tauró del mar Mediterrani”
  • Xerrada “Balenes, dofins i altres habitants del mar Mediterrani”
  • La MARató per la Mediterrània (conjunt de tres xerrades+taller infantil)
  • Xerrada “Aquest estiu has mirat al mar? Balenes, dofins i altres habitants del mar Mediterrani”

Més informació, consulteu la web del projecte: jotambeviscalmediterrani.animallatitude.org o escriviu a info@animallatitude.org.

Xarxes socials: facebook Jo també visc al Mediterrrani, twitter: @animallatitude @submon #viscalmediterrani.

Afegeix un comentari nou