Jornada Internacional Netegem la Mediterrànea

Jornada Internacional Netegem la Mediterrànea

Resum: 

Ecologistes en Acció convoca a una jornada de voluntariat per netejar la Platja del Muntanyans a Torredembarra, el proper dissabte 24 de maig, en el marc de la Campanya Internacional Clean Up The Med.

Des del 1995, milers d'organitzacions i centenars de milers de voluntaris s'han involucrat en el projecte liderat i coordinat per la ONG italiana Legambiente a nombroses localitats costeres de la conca mediterrània.

Aquest any la campanya de neteja serà durant els dies 23, 24 i 25 de maig i Ecologistes en Acció de Catalunya convoca a voluntaris i voluntàries que es vulguin sumar a una jornada de neteja a la Platja de l´Espai Natural dels Muntanyansa Torredembarra, el proper dissabte 24 de maig. Els objectius són, a banda de netejar el litoral, conscienciar a la població de la necessitat de tenir cura amb els residus que generem i que moltes vegades arriben a les platges i al mar afectant, a la fauna i la flora que hi habita i directament a la nostra salut i ben estar.

A més serà un dia de trobada per gaudir d'aquest paratge natural, una ocasió per conèixer-nos i també per estretar la relació amb aquells/es que vulgueu participar més activament a la nostra organització. Apunta't !

TORREDEMBARRA (Tarragona)

Jornada de voluntariat als Muntanyans
Dissabte 24 de maig de 2014, 10h a 14h
Lloc de concentració 10h: Cal Bofill, Ps. Colom 50, Torredembarra

  • Comuniqueu participació a tarraco@ecologistesenaccio..cat
  • Sortida de Barcelona: pels que vingueu des de BCN i vulgueu anar junts, ens trobarem a les 8:30 am a l'estació de trens Barcelona Sants (sortida de metro dins l'estació). Agafarem el tren de les 08.47 cap a Torredembarra (arriba a les 9:55). Comuniqueu participació a: coordinacio@ecologistesenaccio.cat

Veure vídeo jornada realitzada l'any passat a Badalona: [Vídeo] Clean Up the Med 2013

Afegeix un comentari nou