Satisfacció

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Satisfacció

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

La Mercè Mañosa està estudiant un cicle de salut ambiental. Li agrada molt la natura, per això va triar l’associació ADENC per fer de voluntària. Creu que la natura és molt important i que entre tots l’hem de cuidar i protegir. També li agrada fer excursions i esports d’aventura, i quan està a casa troba que hi ha poques coses millors que un bon llibre o passar l’estona fent manualitats.

Mercè Mañosa
Edat: 18
Entitat: ADENC

Quants anys portes fent voluntariat?

Porto uns 4 anys fent de voluntària a l’ADENC.

Per què vas decidir fer voluntariat?

Vaig començar fent de voluntària a l’ADENC més per fer alguna cosa durant l’estiu que perquè realment m’interessés fer de voluntària, però aviat em va agradar i vaig anar repetint, cada estiu vaig a l’ADENC durant unes setmanes, també participo en fires, i aquest any, fins i tot, els puc ajudar en algunes activitats durant el curs.

Ens pots dir una paraula que defineixi el voluntariat?

Una paraula em sembla poc, i bastant difícil, però crec que diversió, o satisfacció s'hi acosten bastant.

Quina banda sonora posaries al teu voluntariat?

No estic segura que hi hagi cap cançó que representi el meu voluntariat. Però com que n’he de triar una, triaré “She Wolf” de David Guetta que m’agrada molt.

La millor experiència amb què t’has trobat fent voluntariat?

No ho sabria dir, fer tallers amb nens és molt divertit, segurament una de les millors experiències va ser aquest estiu, vam portar uns nens al Ripoll i vam agafar aigua perquè veiessin quins animalets hi viuen, entre altres hi havia uns cucs petits i prims, a alguns els van fer fàstic i d’altres es van sorprendre, però tots s’ho van passar molt bé, i potser van recordar alguna cosa del que els vam explicar i tot, però crec que l'important és que s’ho passessin bé.

Explica'ns quines tasques has desenvolupat com a voluntària a l'ADENC.

A l’ADENC m’ha tocat fer de tot, he fet bastanta feina d’oficina, he portat coses a correus, alguna vegada també m’ha tocat endreçar i fer inventari del magatzem. Però a part de tot això, també he ajudat a muntar l’exposició de bolets, anar a les fires, i a activitats que feien a alguns casals d’estiu, sobretot a les del Ripoll.

Afegeix un comentari nou