“Tocats de l’ala” a TV3

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

“Tocats de l’ala” a TV3

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Aquesta temporada, Televisió de Catalunya incorpora un nou espai dedicat als ocells, de la mà de l’Institut Català d’Ornitologia i amb la col·laboració d’experts i d’entitats ambientals que es dediquen a la seva conservació.

A Catalunya hi ha un creixent interès pels ocells, i prova d’això és el programa “Tocats de l’ala que s’incorpora com a novetat de la programació d’aquesta temporada de TV3.

Es tracta d’una sèrie de divulgació i entreteniment dedicat a l’ornitologia i als ornitòlegs, que s’emetrà els dissabtes a la tarda (a les 15:40h) a partir d’aquest setembre. El programa constarà de 13 capítols i tindrà un format similar al popular "Caçadors de bolets".

Comença dissabte 19 de setembre, amb un primer capítol dedicat als ocells dels Aiguamolls de l'Empordà i de com apropar la natura als més petits. A la pàgina del programa hi podreu veure unes primeres imatges del programa.

Cada capítol girarà entorn d'una sortida de camp, amb diferents perfils d'aficionats i experts de l'ornitologia com a fil conductor. També inclourà petits resums de diferents espècies, explicacions d'experts, consells i curiositats.

L’Institut d’Ornitologia de Catalunya (ICO), amb prop d’un miler de socis i més de 35 anys d’història dedicats a l’estudi dels ocells de Catalunya, ha fet de consultor científic del programa. Aquest nou espai ha tingut també la col·laboració i la complicitat del sector, i es presenta entre els aficionats als ocells dins del Delta Birding Festival, el mateix 19 de setembre. Segons l'ICO, "Tocats de l'ala" parlarà d’espècies de tot el territori català, “representant perfectament la varietat d'avifauna de la nostra geografia”.

Afegeix un comentari nou