Tres minuts al mes sobre natura i salut infantil

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Tres minuts al mes sobre natura i salut infantil

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Dins la revista digital Inspira -editada cada mes per la Fundació Roger Torné-, a partir d'ara s'hi incorporen petits monogràfics dedicats específicament a la salut dels més petits i el contacte amb la natura.

És des del 2008 que la Fundació Roger Torné ofereix una publicació digital mensual sobre salut infantil i medi ambient, els articles de la qual també es poden trobar al seu blog. Està adreçat especialment a pares i mares i persones interessades en la salut infantil i la seva relació amb el medi ambient, amb una clara intenció de transmetre’ls que ells són una peça fonamental en la protecció de la salut dels nens i nenes, adoptant hàbits de vida saludables.

En tres minuts

Ara, l'entitat ha iniciat la publicació d'un monogràfic especialitzat en natura i salut infantil que no necessita més de tres minuts de lectura però, en canvi, pretén donar claus sobre com les conductes poden afavorir la pròpia salut i la dels nens i nenes. D'aquesta manera, es busca que els serveixi d'inspiració a les famílies en la presa de decisions en la seva vida quotidiana.

Nens i natura, una relació necessària

El monogràfic Natura i salut infantil va néixer el més de juliol passat i ja té tres entrades:

Altres monogràfics

A més de natura i salut infantil, la revista també inclou altres monogràfics com els dedicats a “l'aire que respirem” i “sostenibilitat i salut infantil”.

Per subscripció, al blog o per app

Per fer seguiment dels nous continguts publicats sobre natura i salut infantil, es pot consultar directament el blog, subscriure-s'hi des de la mateixa pàgina o, bé, fer-ho des del mòbil.

Des del mes de maig, la Fundació Roger ofereix Inspira per a pares i mares”', una aplicació sobre salut infantil i medi ambient per a dispositiu mòbils. A més dels monogràfics, l'aplicació ofereix diverses opcions: un consultori en línia a l'equip mèdic de l'entitat, i també notícies, consells i agenda d'activitats (a seleccionar). Està disponible en català, castellà i parcialment en anglès i és gratuïta, tant per a dispositius amb IOS com Android.

Per més informació, consulteu la revista digital Inspira.

Afegeix un comentari nou