Trobades animals al barri de Gràcia de Barcelona

Associació Animal Latitude
Autor/a: 
Verónica Cantero i Irene Cervera
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Trobades animals al barri de Gràcia de Barcelona

Autor/a: 
Verónica Cantero i Irene Cervera
Associació Animal Latitude

Resum: 

Per aquest any 2016 l’Associació Animal Latitude organitza un nou projecte de divulgació ambiental, acostar el món de la fauna al públic a un local musical del barri de Gràcia.

Amb la col.laboració d'altres organitzacions i institucions del món de la fauna i la biodiversitat, com Fundació Mona, Submon, Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya (C.R.A.R.C.), Associació per a la protecció d'Animals Exòtics de Catalunya (APAEC) entre d'altres, neix ENCUENTRO ANIMAL.

Es tracta d’una trobada mensual amb entrada gratuïta. En aquestes trobades gaudirem de xerrades, docufòrums i debats, amb professionals del sector ambiental, de la conservació, rehabilitació i recuperació de fauna i biodiversitat.

El lloc on es porta a terme és El Col·leccionista, un local musical que es troba al barri de Gràcia (C/ Torrent de les Flors 46). Els seus propietaris, l'Àlex de Balanzó i la Noemí Guarner, són uns apassionats dels viatges, de la fauna i la natura, i van idear aquest projecte conjuntament amb l'Equip d'Animal Latitude. És una nova proposta, que s’allunya de biblioteques i aules, i ens convida a escoltar als ponents, a preguntar, a debatre, en un entorn més proper tot prenent alguna cosa mentre gaudim d’un "pica pica".

L’objectiu d'aquest projecte de divulgació ambiental, és poder apropar el món animal a tots els públics, amb persones que es dediquen laboralment o voluntàriament a projectes d’investigació, conservació i protecció d’animals, de fauna, d’ecosistemes, d’hàbitats… en fi, del planeta.

La inauguració és el dimecres 13 de gener de 2016, de 19 a 21 h, i totes les sessions següents: primer dijous de cada mes.

La programació per als primers 4 mesos és la següent:

  • 13 de gener: Inauguració del cicle amb “Cocodrils a la ciutat", amb el Dr. Albert Martínez-Silvestre, Director Científic del CRARC (Centre de Recuperació d'Amfibis i Rèptils de Catalunya) Masquefa (+info)
  • 4 de febrer: 20.000 Km i a la llauna, amb Lara Saiz de Submon, descobrirem el món de la pesca i sobretot de la tonyina, així com altres opcions de consum responsable: El Peix de Custòdia.
  • 3 de març: Ocells a Catalunya: com observar-los i ajudar-los, amb en Ricard Gutiérrez, Zoòleg i ornitòleg (cap de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat de Catalunya)
  • 7 d'abril: Be primate my friend, amb el Dr. Miquel Llorente, de Fundació MONA, Riudellots de la Selva, Girona.

Només es reserva plaça als teamers d'animal latitude (donació d'1€ al mes), es recorda que l'aforament és limitat i que per tant si es vol aconseguir un bon lloc, cal venir amb temps.

Les donacions dels teamers permeten realitzar aquests projectes de divulgació ambiental i d'altres esdeveniments oberts al públic i d’entrada gratuïta. Si vols ajudar a generar consciència ecològica i gaudir de certs avantatges, com un lloc preferent per aquestes trobades, aquesta és una bona opció, així que pots fer-te teamer i col·laborar amb 1 € mensual (+info).

Escriviu a info@animallatitude.org per més informació d’aquest cicle o d’altres activitats que porten a terme.

Web: www.animallatitude.org

Afegeix un comentari nou