Una app per comprar amb consciència

Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya
Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Una app per comprar amb consciència

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya

Resum: 

Buycoot és una aplicació mòbil que ens aporta informació sobre la sostenibilitat del producte que volem comprar i de l'empresa que l'ha produït.

Llegint el codi de barres, l'aplicació connecta amb la informació relacionada amb el producte: quins són els seus ingredients o components, l'origen, i el seu sistema de producció. Ens aporta també dades sobre les actuacions de l'empresa: quina és la política laboral, les seves actuacions ambientals i en matèria de drets civil, i com s'ha posicionat entorn les discussions polítiques sobre canvi climàtic, energia o organismes genèticament modificats.

“Vota amb a teva cartera”, aquest és el lema de Buycoot. D’aquesta manera reivindica la capacitat de incidir en la societat i en el bé comú a través de les compres que realitzem. Amb les que acabem enfortint un o altre model de empresa i de societat.

Dintre de l'app es poden crear campanyes per oferir informació de les empreses al voltant d'una temàtica especifica: des de drets civil, justícia econòmica, promoció de la igualtat de gènere, o vincles amb el treball infantil, l'experimentació animal i les guerres.

Afegeix un comentari nou