Aquest servei d’alertes us mantindrà informats sobre els principals esdeveniments que han de passar o han passat al tercer sector i al conjunt de l’àmbit no lucratiu. L’objectiu d’aquests enviaments és acostar-vos la realitat del sector per tal de facilitar-vos la tasca de donar veu al món de l’associacionisme i el voluntariat. Aquest és un servei del portal xarxanet.org per a periodistes.


VII Fira d'Entitats de Voluntariat Internacional

Del 25/01/2020, 11:00 al 25/01/2020, 14:30
L’objectiu de la fira és donar a conèixer les possibilitats que les entitats ofereixen per a fer un voluntariat internacional responsable.

Mou-te per l’esclerosi múltiple

02/02/2020, 09:00
L’objectiu de la cursa, que tindrà lloc al Circuit de Montmeló, és recaptar fons per a la investigació de l’esclerosi múltiple i millorar les condicions de vida de les persones afectades.

Mobile Social Congress

Del 26/02/2020, 00:00 al 27/02/2020, 00:00
Les jornades aporten punts de reflexió i debat entorn a elements de la indústria tecnològica silenciats en el Mobile World Congress, amb el qual coincideix en dates a Barcelona.

Magic Line 2020

01/03/2020, tot el dia
L'Obra Social Sant Joan de Déu organitza un any més la Magic Line, una caminada solidària per recaptar fons destinats al seus projectes socials.


També us pot interessar!

Exposició ‘Dones en peu de lluita: Colòmbia, Palestina, Mèxic’

El 23 de gener, l’Associació Catalana per la Pau inaugurarà la mostra a l’Espai Jove Fontana, Barcelona.

Andreu Agustín: “El Centre LGTBI s'ha consolidat com un espai de referència”

Després d’haver acollit més de 20.000 persones durant el primer any de funcionament, el Centre LGTBI de Barcelona celebra el seu primer aniversari amb una jornada d’activitats per a tots els públics.

Compromís i rendició de comptes: les exigències de les entitats davant l'emergència climàtica

L’Ajuntament de Barcelona va declarar l’emergència climàtica amb un document que recull més d’un centenar de mesures, però les entitats reclamen més concreció i avisen que en fiscalitzaran l’aplicació.

Austràlia en flames: Com podem ajudar?

Des de l’inici dels primers focs, 28 persones han perdut la vida, s’han cremat 10 milions d’hectàrees i es calcula que han mort més de mil milions d’animals.