Taller de web 2.0 per a entitats, el 5 de febrer a Barcelona

Taller de web 2.0 per a entitats, el 5 de febrer a Barcelona

Resum: 

Les entitats que els últims anys s'han creat una plana web estàtica a través del servei que els oferia xarxanet.org comencen un emocionants camí cap a la web 2.0. Divendres, 5 de febrer, aquestes entitats i totes aquelles que hi estiguin interessades estan convidades a participar en un taller on intercanviaran les seves expectatives i donaran els primers passos cap a la web 2.0.

Durant els últims anys més de 60 entitats han creat la seva plana web amb l'ajut de xarxanet.org. Durant el 2010 transformaran aquestes planes estàtiques en blocs dinàmics, que milloraran qualitativament la comunicació de l'entitat amb la seva base social i amb altres entitats i fomentaran la participació. Per tal de començar aquest procés el més aviat possible, totes aquestes entitats estan convidades a un taller de web 2.0 que tindrà lloc el divendres 5 de febrer, de 17:00 a 19:00 hores, a la Casa del Mar. També hi estan convidades d'altres entitats que vulguin crear-se una plana dinàmica i aprofitar el suport que ofereix xarxanet.org.

El procés de transformació es realitzarà en col·laboració amb el projecte de Blocs de xarxanet.org. Les entitats rebran assessorament tecnològic i formació, tant presencial com en línia. A més, tindran en tot moment el suport d'un equip multidisciplinari.

El 16 de desembre es va realitzar el primer taller, on van participar membres de sis entitats. Hi van explicar com els agradaria que fos el seu nou lloc web i ja estan treballant per tal d'aconseguir-ho! En aquest vídeo podeu veure com va anar la reunió:

Cal que les entitats que vulguin participar al taller del proper 5 de febrer confirmin la seva assistència posant-se en contacte amb Entitats i web 2.0 a través del correu electrònic dospuntzero[arrova]xarxanet[punt]org o bé per telèfon trucant al 902 102 917.

Comentaris

M'agradaria saber el programa d'aquest taller per valorar més bé si apuntar-nos o no. Es tracta d'un taller introductori? Podeu especificar els punts i pràctiques del taller? gràcies.

Hola companys/es de SIDA STUDI!

Aquest taller està adreçat tant a entitats que encara no tenen plana web com a aquelles que en tenen una d'estàtica i la vulguin transformar-la en dinàmica. Al taller es farà una petita introducció explicant què són xarxanet.org i el seu servei Entitats i web 2.0. Després, explicarem el sitema de blocs que farem servir i els avantatges que pot oferir a les entitats sense afany de lucre. També treballarem en grup per intercanviar experiències i expectatives i començar a treballar en la idea del bloc que vol cada entitat.

Les entitats que participin en la trobada podran començar a mitjans de febrer una formació en línia, seguint la qual es crearan el seu bloc i li donaran forma.

Llavors, sí que es tracta d'un taller introductori, però és un primer pas per começar el camí cap a la web 2.0!

Hi esteu convidats/es!

A la següent notícia podreu trobar les presentacions que es van fer servir al primer taller. Potser us poden ajudar a fer-vos una idea de com serà el taller!

http://xarxanet.org/informatic/noticies/sis-entitats-comencen-treballar-fer-el-salt-la-web-20

Afegeix un comentari nou