Propostes de programes comptables

Autor/a: 
Montse Garcia
 Font:
Font:

Propostes de programes comptables

Autor/a: 
Montse Garcia

Resum: 

A causa de la reforma fiscal, a partir de 2015 totes les entitats de caràcter social estaran obligades a portar una comptabilitat de doble partida mitjançant un programa comptable, ja que hauran de presentar l’Impost de Societats.

Des del portal de Xarxanet posem a l'abast de totes entitats del tercer sector, diverses alternatives de programes comptables perquè puguin portar a terme una comptabilitat de doble partida per poder confeccionar l'Impost de Societats.

Per tal de portar la comptabilitat, es podrà utilitzar qualsevol programa que es trobi en el mercat o programari lliure, però s’haurà de tenir en compte que per la comptabilitat caldrà que el programa estigui adaptat al pla de comptabilitat de les entitats no lucratives, sigui l’autonòmic o bé l’estatal, tot això dependrà de l’àmbit territorial de cada entitat.

Finalment, alguns dels programes que proposem són gratuïts i d’altres s’ha de pagar una quota i tot dependrà de les necessitats de cada entitat:

Comentaris

Hola! No puc accedir a l'adreça del link sobre el pla de comptabilitat autonòmic. No se si és error del meu navegador o és que el link s'ha trencat. Espero que es pugui resoldres. Gràcies!

Hola,

prova amb aquest enllaç: http://portaljuridic.gencat.cat/ca/pjur_ocults/pjur_resultats_fitxa/?act...

Si no funciona, ens ho dius, si us plau. Salutacions,

Som l'Associació d'Amics de la Música de Cervera, associació sense finalitat de lucre i estem buscant un programa de comptabilitat a poder ser gratuït (que reculli les obligacions fiscals actuals), per a poder treballar on-line o, per més d'un usuari en ubicaions diferents. Us agairem si ens podeu infromar al respecte.Moltes gràcies.

Bona tarda,

Actualment, nosaltres desconeixem si hi ha programes de comptabilitat per a entitats no lucratives gratuïts, amb les característiques que comentes. Sí que trobaràs programes amb aquestes opcions, als enllaços de la notícia.

Afegeix un comentari nou