10 anys de lluita de la Plataforma unitària contra les violències de gènere

10 anys de lluita de la Plataforma unitària contra les violències de gènere

Resum: 

El Concurs per l'eradicació de la violència masclista 2014 no tindrà un únic lema, en tindrà nou: tots els lemes de les edicions anteriors. Tant el concurs com l'entitat que l'organitza arriben així als 10 anys.

Trenquem el silenci, Que no et trenquin el cor, Prou!, Solidaritat vers les dones que pateixen violència, Llibertat per viure sense violència, Credibilitat de les dones, Ni un pas enrere, aturem el masclisme!, Imagina un món sense violència. Són els nou lemes al voltant dels quals ha girat el Concurs per l'eradicació de la violència masclista en les seves anteriors edicions. Enguany recupera totes i cascuna d'elles per commemorar la desena edició del certamen i els 10 anys de lluita de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Les persones que vulguin participar al concurs hauran de triar un dels lemes i fer una creació artística que en faci referència. Caldrà presentar-la abans del 27 d'octubre.

El concurs contempla dos tipus de format: el literari i el lliure. Dins de cada format hi haurà tres categories per edats:

  • De 12 a 15 anys
  • De 16 a 19 anys
  • A partir de 20 anys

Les obres participants s'exposaran del 10 al 26 de novembre, a Rambla Santa Mònica 10, de Barcelona. El jurat farà públic els/les guanyadors/ores durant el X Fòrum contra les violències de gènere, que organitza la Plataforma unitària. Concretament, el lliurament de premis serà el 14 de novembre a les 12.30 hores, a l'Espai Francesca Bonnemaison (St. Pere Més Baix, 7. Barcelona). El primer premi serà una tablet i el segon una càmera fotogràfica.

Afegeix un comentari nou