Activitats culturals i art jove, a La Mina

Activitats culturals i art jove, a La Mina

Resum: 

Ahir, 5 de juny va començar la XXI Setmana Cultural de La Mina, que fins al divendres 8 inclourà una mostra d'entitats, la presentació d'un llibre, tallers, activitats esportives i un sopar popular, entre d'altres. A més, aquest barri acull fins al 16 de juny el festival d'art jove al carrer Besmina.

"Lluitem junts per un barri digne" és el lema de la festa de les entitats, serveis i col·lectius de La Mina a Sant Adrià de Besòs, que es desenvolupa entre el 5 i el 8 de juny.

L'acte inaugural de l'onzena edició de la Setmana Cultural del barri es realitzarà avui, 5 de juny, a les 18:00 hores, a l'Espai Cultural Font de La Mina. Tot i així, les activitats ja hauran començat al matí, amb la mostra d'entitats que hi haurà de 10:00 a 13:00 hores.

El 6 de juny, es farà la presentació del llibre "El Camp de La Bota, un espai i una història", que anirà a càrrec de Josep Maria Monferrer de l'Arxiu Històric de La Mina. Serà a les 18:00 hores, a l'Espai Cultural Font. Aquest acte es retransmetrà en directe a través de la plana web desdelamina.net.

Rutes en bicicleta, activitats per a infants, una xerrada sobre el comerç, el circuit "Posa't al meu lloc" i un sopar popular completen el programa de la Setmana Cultural de La Mina enguany.

Art jove al carrer, Besmina 2012

Les activitats culturals, però, no acaben aquí, ja que des del 29 de maig fins al 16 de juny s'està desenvolupant la cinquena edició del festival d'art jove al carrer Besmina. Es tracta d'un festival que comparteixen els barris de La Mina i del Besòs.

Tant un barri com l'altre acullen durant aquests dies exposicions i actuacions de cultura urbana. Dimarts 12 de juny, per exemple, a l'Espai Cultural Font s'oferiran dues propostes d'arts escèniques que van des de l'art del circ fins al teatre improvisat més còmic.

Dissabte 16 de juny es podrà gaudir de les actuacions musicals seleccionades pel jurat del concurs Besmina 2012 i que opten a ser valorades pel jurat. Així doncs, aquestes formacions seran les possibles guanyadores de festival.

Etiquetes: 

Afegeix un comentari nou