Ajuda a la revista Carrer a celebrar el seu 25è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Ajuda a la revista Carrer a celebrar el seu 25è aniversari

Associació per a Joves Teb - Comunitari

Resum: 

Ho vol fer amb el llançament d'un número especial i d'un llibre commemoratiu. És per això que proposa als seus lectors i lectores participar en una campanya de micromecenatge per recaptar fons i fer-ho possible.

La Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB), que impulsa la revista, ha posat en funcionament aquesta campanya de crowdfunding a la plataforma Verkami. El micromecenatge permetrà publicar el número especial "La Barcelona del segle XXI" i el llibre commemoratiu "25 anys de Barcelona a Carrer".

"La Veu del Carrer", més coneguda simplement com a "Carrer", va sortir per primera vegada l’any 1991. El primer número es va dedicar a l'aluminosi i l'últim, a la repressió franquista a la ciutat. Des d'aleshores han estat publicats més de 140 números de manera ininterrompuda.

Al gener de 2017 es farà una presentació del número extraordinari de Carrer i es lliurarà a totes les persones que hi hagin participat un calendari, reproduccions de quatre portades especials i el val del llibre.

Tot seguit pots veure el vídeo que ha preparat la FAVB per promocionar la campanya, a la qual pots accedir a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou