Arriba la IV edició de Som Voluntariat

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
La festa serà un espai de trobada entre persones voluntàries, entitats i ciutadania que combina reflexió, reconeixement i diversió. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
La festa serà un espai de trobada entre persones voluntàries, entitats i ciutadania que combina reflexió, reconeixement i diversió. Font: Unsplash.
L'objectiu és reconèixer la tasca de totes les persones voluntàries i apropar el voluntariat a la gent jove. Font: Unsplash. Font: Font: Unsplash.
L'objectiu és reconèixer la tasca de totes les persones voluntàries i apropar el voluntariat a la gent jove. Font: Unsplash.

Arriba la IV edició de Som Voluntariat

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La Festa del Voluntariat del Prat vincularà el teixit associatiu a la ciutadania potenciant la tasca solidària de les entitats i associacions participants.

El proper divendres 14 de juny, la Taula del Voluntariat organitza la Festa del Voluntariat del Prat.

La Taula del Voluntariat està configurada per entitats amb projectes de voluntariat i persones voluntàries, que durant els darrers mesos han elaborat la proposta de la festa.

L’objectiu d'aquesta IV edició és doble. Per un constat es vol reconèixer i agrair la tasca de totes les persones voluntàries i, d’altre banda, apropar el voluntariat a la gent jove del Prat.

La festa serà un espai de trobada entre persones voluntàries, entitats i ciutadania que combina reflexió, reconeixement i diversió per a tothom qui vulgui participar.

La jornada s’iniciarà amb una conferència a càrrec de Noemí Fuster de BonDiaMon. A continuació, es donarà pas a una dinàmica entre persones voluntàries amb l’objectiu de connectar-se entre elles i conèixer la resta de projectes de voluntariat, dinamitzat per l’Agrupament Escolta i guia Anton Vilà.

Per finalitzar la festa es realitzarà un concert a càrrec cel grup pratenc Solpops Versions i un pica-pica de germanor.

L’activitat compta amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta i Guia Anton Vilà, la Fundació Catalana de l’Esplai, l’associació Espigoladors, Creu Roja del Prat de Llobregat, la Fundació Rubricatus, l’Associació de Pares d’Usuaris Centre Ocupacional el Corriol, Associació de Familiars d’Alzheimer AFA, Associació Saó-Prat, Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat, Centre de Promoció Social Francesc Palau i Grups Associats pel Treball Sociocultural (GATS).

El voluntariat és una pràctica que ajuda a tenir una millor convivència i cohesió social. Les tasques realitzades al municipi del Baix Llobregat han ajudat a vincular el teixit associatiu amb la ciutadania i potenciar així la solidaritat i la autoorganització de la ciutat.

Afegeix un comentari nou