Arriba la Tardor Transformadora, un esclat de propostes culturals de l'economia solidària

Ravalnet
Un espectacle de Kanbahiota Troup al Festival Esperanzah 2020. Font:  Javy Puntas
Un espectacle de Kanbahiota Troup al Festival Esperanzah 2020. Font: Javy Puntas

Arriba la Tardor Transformadora, un esclat de propostes culturals de l'economia solidària

Ravalnet

Resum: 

Una quinzena d'iniciatives s'uneixen en aquesta campanya conjunta per enfortir l'agenda cultural catalana per la transformació social.

La Tardor Transformadora arriba amb un esclat de propostes culturals d'arreu del territori vinculades a l'economia solidària, Una quinzena d'iniciatives culturals s'han unit en aquesta campanya conjunta per visibilitzar l'extensa i diversa oferta fruit de les activitats posposades per la pandèmia que s'ajunten ara amb la nova programació.

D'aquesta manera, entitats i col·lectius cooperen i sumen esforços per integrar els esdeveniments que van ser cancel·lats amb els que tenen lloc entre setembre i desembre, i aprofiten per optimitzar recursos comunicatius i tecnològics.

Però no es tracta només d'una aliança puntual sinó d'una acció de suport mutu que vol reforçar sinèrgies entre aquestes iniciatives, aglutinar projectes de cultura comunitària i visibilitzar una manera de fer i consumir cultura allunyada de les lògiques del mercat.

Les iniciatives que en formen part són La caixa de ressonància, Circuit CulturaCoop, Ateneu L’Harmonia, Ateneu Popular 9 Barris, Zumzeig Cinecooperativa, EinESS, El Porc del demà, The Exploding Fest, Esperanzah, Festival Tectònic, FESC, FAACCC, Colze a Colze by Say it Loud i Literal d’Hivern.

Els primers esdeveniments van ser l'entrega de premis del concurs literari El Porc del Demà, organitzat per Pol·len Edicions a Manlleu, el happenning musical de The Exploding Fest a Barcelona, i el festival Esperanzah, però la tardor transformadora continua i fins al desembre va plena de propostes culturals atractives i solidàries.

Afegeix un comentari nou