Autors catalans i música a curta distància al Sonaprop

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Autors catalans i música a curta distància al Sonaprop

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

El Centre de Llorenç del Penedès comença avui, 29 d’abril, un cicle de música amb l’objectiu de crear un espai on els autors catalans seran els protagonistes. Aquesta iniciativa es repetirà el dia 6 de maig.

Un any més des del Centre de Llorenç del Penedès s’inicia el cicle de música Sonaprop, una iniciativa que acosta la música de parla catalana a l’ateneu. Enguany els encarregats d’obrir aquest cicle són Jaume Arnella i Carles Belda que a través de guitarra i acordió musicaran poemes de Vicent Andrés Estellés, Koldo Izaguirre o Jose Alfonso a més dels tradicionals goigs i romanços que portaran als espectadors a fer un viatge a través del país.

Aquests dos músics protagonitzaran un encontre intergeneracional en un intent de unir el seny arrauxat d’un i la rauxa assenyada de l’altre.

El dia 6 de maig, el Sonaprop conclourà amb el concert de Quico Pi de la Serra que es farà acompanyar per Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas per presentar l’espectacle Quicolabora. En aquesta ocasió barrejarà veu, harmònica i corda per presentar un repertori de les seves cançons més emblemàtiques.

Les entrades es poden comprar a través d'Internet o directament al bar del Centre de Llorenç del Penedès. L'aforament és limitat.

Els protagonistes

Jaume Arnella es defineix com un romancer del segle XXI, fou un dels responsables de l’explosió del Grup de Folk a final dels seixanta, i de la recuperació i divulgació de bona part del cançoner tradicional català i del naixement del festival Tradicionàrius a final dels vuitanta entre moltes altres coses. Carles Belda és acordionista i va ser una de les meitats de Pomada, i actualment lidera el grup d’èxit El Belda i el Conjunt Badabadoc, i també és un dels entestats a reivindicar el modernisme aborigen.

Afegeix un comentari nou