Bombers amb causa: contra les malalties infantils

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Bombers amb causa: contra les malalties infantils

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

És el segon any que els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu editen el calendari solidari per recaptar donatius per la recerca de malalties infantils. En la primera edició es van recollir més de 57.000 euros i es va crear la beca Bombers amb Causa que s’adjudica a un investigador de la institució.

Els nens i nenes són els protagonistes del calendari solidari que els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu, editen per recollir fons. L’objectiu és finançar la investigació de malalties infantils, per aquest motiu s’ha creat la Beca Bombers amb Causa que destina els beneficis recaptats amb la venda del calendari a un projecte d’investigació de Sant Joan de Déu que s’atorga per concurs.

La guanyadora de la primera edició va ser la doctora Isabel Iglesias que treballa a neonatologia per desenvolupar la investigació de la ”Influència del suport nutricional post-natal al metiloma del prematur extrem”.

La idea de fer aquest calendari va sorgir de tres bombers Arnau Fabregat, l’Óscar Sánchez i en David Colomé i s’ha convertit en una iniciativa solidària importantíssima que ha creat un vincle importantíssim entre els Bombers i l’Hospital de Sant Joan de Déu. El calendari es podrà comprar per 10 euros a les botigues Abacus, al mateix Hospital de Sant Joan de Déu i als Parcs de Bombers. D'altra banda s'ha engegat la campanya Suma't a la causa, on la gent pot enviar la seva foto amb el calendari a info@bombersambcausa.org i es publicarà a la web de la campanya.

A més de les imatges on apareixen nens i nenes amb patologies que s’estan tractant a Sant Joan de Déu i els fills d’alguns dels bombers, també hi ha una sèrie de jocs d’enginy per als més petits que es pot descarregar del web de Bombers amb causa. Els fotògrafs i la il·lustradora, a més de tots els participants, han treballat de forma voluntària en aquest projecte.

Els dies 3, 10, 11, 14 de desembre es duran a terme presentacions territorials a Lleida, Reus, Girona i Terrassa del calendari, amb la voluntat de tenir més presència territorial.

Podeu trobar tota la informació al web: www.bombersambcausa.org

Afegeix un comentari nou