Brots: una sèrie de bogeria

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Brots: una sèrie de bogeria

Autor/a: 
Federació d'Ateneus de Catalunya

Resum: 

Una companyia d’actors formada per persones amb trastorns mentals són els protagonistes de la sèrie Brots. L’objectiu: mostrar la faceta més humana de la bogeria.

Brots és un projecte transgressor que a través de tretze capítols, endinsa l’espectador en el món de la bogeria. El fil conductor és el muntatge d’una obra de teatre: “Ella”, un projecte real fruit de nou mesos de treball entre Pallapupas, amb el seu Programa de Teatre Social, i la col·laboració de Radio Nikosia, emissora gestionada per persones diagnosticades per problemes de salut mental.

El projecte busca donar una visió diferent de les malalties mentals, en un món en que tot està ràpidament etiquetat, tal i com expliquen en la presentació del primer capítol del projecte. Els actors de l’obra “Ella”, que s’ha representat a Barcelona en dues ocasions, han trobat en el teatre una eina per intentar alliberar-se de l’estigmatització social que hi ha al voltant de les malalties mentals.

Brots es pot veure per Internet a la pàgina www.brotslaserie.com. Es va estrenar coincidint amb el Dia Internacional de la Salut Mental celebrat el 10 d’octubre i al desembre va participar en la mosta de Televisió de Qualitat de Barcelona, Miniput 2011.

Més informació a la pàgina web de Brots: la sèrie.

Afegeix un comentari nou