Clam de les entitats contra la LGTBI-fòbia

IdemTV
Autor/a: 
Carme Porta
Milers de persones han sortit al carrer per denunciar la LGTBI-fòbia. Font: IdemTV
Milers de persones han sortit al carrer per denunciar la LGTBI-fòbia. Font: IdemTV

Clam de les entitats contra la LGTBI-fòbia

Autor/a: 
Carme Porta
IdemTV

Resum: 

Milers de persones han sortit al carrer per denunciar la successió d'agressions que el col·lectiu ha patit les darreres setmanes.

La productora idemTV ha produït una sèrie de vídeos per tal de difondre les principals activitats del col·lectiu LGTBI a Catalunya. A Xarxanet.org us oferim mensualment les diferents propostes que produeixen.

En aquesta ocasió, el vídeo mostra les mobilitzacions convocades per les associacions de la Plataforma LGTBIcat contra els darrers casos de violència LGTBI-foba com el de l'assassinat de Samuel a la Corunya. Milers de persones han sortit al carrer per denunciar la successió d'agressions que el col·lectiu ha patit les darreres setmanes.

Katy Pallàs, portaveu de la Plataforma LGTBcat, explica que el nombre de casos, 136 des del gener, es deu principalment a que s'estan denunciant les violències, però que aquestes sempre han existit, la diferència està en que ara les persones agressores s'han empoderat gràcies als discursos d'odi de l’extrema dreta i al seu blanquejament per part d’alguns mitjans.

Què és idemTV?

IdemTV és una organització sense ànim de lucre, formada per persones provinents de diferents àmbits laborals i professionals que uneixen la seva experiència i formació per a donar forma audiovisual i informativa a les notícies i esdeveniments que es produeixen en el sector del moviment LGTBIQ (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuals i queers).

Afegeix un comentari nou