Cloenda de la formació comunitària

 Font:
Font:
 Font:
Font:

Cloenda de la formació comunitària

Resum: 

La formació comunitària dels programes de la Secretaria d'Acció Ciutadana acaba la seva etapa presencial, però els tècnics i tècniques hi han participat continuaran treballant de forma col·laborativa a través de la xarxa. La cloenda tindrà lloc el proper dijous, 8 de juliol a la Casa del Mar, Barcelona.

El proper 8 de juliol, la Casa de Mar de Barcelona acollirà la cloenda de la formació comunitària, que s’ha desenvolupat durant els mesos d’abril i maig a les diferents demarcacions del territori català, per tal de promoure el treball comunitari entre tècnics i tècniques dels programes Aprendre a Aprendre, Pla Integral de Poble Gitano, Pla de Desenvolupament Comunitari i Xarxa Òmnia.

El 8 de juliol totes les persones que han participat a la formació comunitària en les diferents demarcacions estan convidades a reunir-se a Barcelona. A l'acte de cloenda es presentarà una anàlisi dels resultats de la formació comunitària des de diferents perspectives.

A més a més, es donaran a conèixer diferents casos d’èxit del treball comunitari, com ara el projectes Ítaka Raval per part de la Fundació Tot Raval i AEIRaval, Compromís per la Inclusió, del Consorci Badalona Sud, i Promotors Escolars dins del PIPG, a càrrec de la Fundació Pere Closa.

Al final de la jornada, es projectarà el vídeo "Formació comunitària en imatges" realitzat per l’Oficina Tècnica de la Xarxa Òmnia i que resumeix el que ha sigut aquesta formació i recull les opinions dels i de les participants.

Us podeu descarregar el programa en aquest enllaç. Trobareu més informació a la plana web de la formació comunitària: formaciocomunitaria.cat.

Afegeix un comentari nou