Crear vincle entre la universitat i l’entorn

Fundació Autònoma Solidària
 Font: AFEV
La iniciativa vol esdevenir, també, un espai de trobada i d'informació per a estudiants. Foto: AFEV
 Font: EBBE
L'EBBE està situada a al Campus Diagonal-Besòs de la ciutat de Barcelona. Foto: EBBE

Crear vincle entre la universitat i l’entorn

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Es tracta d’un projecte de col·laboració i sinèrgia entre l’alumnat, el veïnat i el teixit social.

S’ha posat en marxa la Plataforma Solidària de l'EBBE, l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est. Es tracta d’un projecte que pretén crear un vincle, mitjançant la col·laboració i sinèrgia entre l’alumnat, el veïnat i el teixit social, entre la mateixa universitat, situada al Campus Diagonal-Besòs de la UPC i el territori on es troba, els barris de La Mina i el Besòs de la ciutat de Barcelona.

La iniciativa vol esdevenir, també, un espai de trobada i d'informació per a estudiants, en el qual trobin els recursos per a dur a terme els seus projectes. La plataforma ha començat amb diverses persones representants d’entitats estudiantils, la pròpia EEBE, la Fundació b_TEC i AFEV Catalunya definint com, què i per on començar segons les àrees d'interès i les necessitats de l’alumnat.

La tasca de la Plataforma Solidària de l’EBBE es durà a terme posant en valor el voluntariat a través de l’economia social i solidària, esdeveniments estudiantils, projectes de participació i suport al veïnat, tot els aspectes vinculats amb l’enginyeria. Les persones interessades en forma part d’aquest plataforma, poden participar-hi posant-se en contacte amb les entitats promotores.

Afegeix un comentari nou