Crida per cosir màscares higièniques per al Raval

Ravalnet
Autor/a: 
Marta Rius
Màscara higiènica cosida a mà Font: Kathy Braidich
Màscara higiènica cosida a mà Font: Kathy Braidich

Crida per cosir màscares higièniques per al Raval

Autor/a: 
Marta Rius
Ravalnet

Resum: 

La Xarxa de Suport Mutu del Raval s'autoorganitza per fabricar i fer arribar màscares de cotó al veïnat del Raval.

La Xarxa de Suport Mutu del Raval va repartir, el divendres, 21 de març a la plaça Gardunya de Barcelona, un primer lot de màscares higièniques fetes per veïns i veïnes del barri del Raval. Amb l'objectiu d'evitar la propagació del Coronavirus, el veïnat s'ha autoorganitzat els darrers dies de confinament per confeccionar manualment màscares, ara que escassegen.

La iniciativa comunitària vol fer-se extensiva per protegir, des de la proximitat i amb les mesures preventives adients, les persones que viuen al Raval. Per aquest motiu, la Xarxa difon un vídeo tutorial amb instruccions de confecció d'una màscara quirúrgica. Ha de ser de tela doble, cotó i que es pugui rentar a 60 graus.

Les persones que s'animin a cosir màscares, poden enviar un missatge al bot de Telegram @RavalSuportBot o enviar un correu electrònic a suportmuturaval@protonmail.com. Només cal que s'indiqui el número aproximat de màscares higièniques que es compromet a elaborar i des de la Xarxa, es posaran en contacte amb la persona voluntària.

La Generalitat de Catalunya, que també fa extensiva la crida a la confecció del material per a tota la població, coordina la recollida de les màscares cosides a mà, a través d'aquest formulari de CatSalut.

Afegeix un comentari nou