Crida per participar al vídeo col·lectiu per a la visibilitat de les lesbianes

Ravalnet
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Crida per participar al vídeo col·lectiu per a la visibilitat de les lesbianes

Ravalnet

Resum: 

El 26 d'abril és el Dia de la visibilitat lèsbica. Amb motiu d'aquesta diada, diverses entitats volen crear un audiovisual col·laboratiu que doni visibilitat a les lesbianes i fan una crida per rebre petits vídeos.

El Dia de la visibilitat lèsbica, que se celebra des de 2008, fa una crida a les lesbianes que treballen en l'àmbit públic a mostrar-se i ser un referent social positiu que contribueixi a l'eliminació de prejudicis i homofòbia entre la població.

El grup de lesbianes feministes Bollos en Teoria, amb la col·laboració de la Mostra Internacional de Films de Dones, Ca la Dona, la Xarxa Feminista i La Bonne animen a totes les lesbianes a fer-se visibles, a través d'un vídeo col·lectiu: "Us animem a enviar-nos un petit vídeo en què us feu visibles, amb la frase 'Sóc lesbiana. Sóc visible', que convertirem en una càpsula sota el mateix títol que es penjarà als portals web de les entitats col·laboradores i es farà córrer per les xarxes socials reclamant-nos, visibilitzant-nos i com a forma de reivindicar els drets específics".

L'objectiu és donar visibilitat a les dones lesbianes i fer-ho de forma proactiva. El vídeo resultant es difondrà per les xarxes socials amb motiu del 26 d'abril i es presentarà a la convocatòria del Vídeo del minut de la Mostra de Films de Dones.

Cal enviar les filmacions a bollosenteoria@[arriva]gmail.com abans del 18 d'abril. Hauran d'estar en format digital (arxius amb extensió .mov i .mp4) i han de ser molt breus. Al final de l'enregistrament es pot afegir el consentiment per difondre el contingut del vídeo a les xarxes socials i al vídeo del minut de la Mostra de Films de Dones.

Afegeix un comentari nou