Cruïlla Barcelona, amb els drets humans

 Font:
Font:

Cruïlla Barcelona, amb els drets humans

Resum: 

Totes aquelles persones que comprin l'abonament per al festival podran fer un donatiu voluntari de 2 euros a Amnistia Internacional.

Durant l'edició del Cruïlla Barcelona 2014 es va recaptar més de 3000€ en donacions al comprar entrades o abonaments del festival, que van permetre enfortir les campanyes que du a terme Amnistia Internacional. Enguany els/les assistents tenen la possibilitat de tornar a fer aquesta aportació.

La col·laboració amb l'ONG no s'acabarà amb la venda d'entrades: Durant els dies de festival activistes de l'organització realitzaran accions per tal de conscienciar al públic del festival en la lluita pels drets humans.

La campanya de l'any passat va ser "No penso callar". Amnistia Internacional va instal·lar un fotomaton perquè tothom que volgués es fes una fotografia per "denunciar els obstacles al dret a manifestació pacífica".

Cruïlla Barcelona pretén ser un festival "sense etiquetes" que doni cabuda a públics i estils musicals heterogenis. Enguany tindrà lloc del 10 al 12 de juliol, al Parc del Fòrum de Barcelona. A les actuacions musicals se'ls afegiran altres activitats, com ara circ, tallers, jocs i parades d'entitats sense afany de lucre.

Afegeix un comentari nou