Educar sobre les migracions a la Mediterrània

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Educar sobre les migracions a la Mediterrània

Minyons Escoltes i Guies de Catalunya

Resum: 

La guia ”Entre terres” aborda la temàtica de les persones refugiades per treballar amb infants i joves.

El 19 de novembre, el Servei Civil Internacional (SCI), Stop Mare Mortum i EduXarxa van presentar Entre Terres, una guia educativa sobre migracions a la Mediterrània. L'objectiu d'aquest material és dotar d'eines a les entitats educatives per tal d'abordar la qüestió des d'una perspectiva de construcció de pau i de transformació social. Al web d'Entre Terres es poden trobar les activitats proposades i consultar i descarregar la guia.

La guia proposa activitats diverses per entendre la complexitat de la problemàtica, abordant-ho des de la defensa dels drets humans, des de la lluita contra el racisme i la xenofòbia, des d'una perspectiva feminista i amb vocació de canvi social.

Es tracta d’un projecte de Stop Maremortum, EduXarxa i el Servei Civil Internacional, amb el suport del Consell de Joventut de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut de Catalunya, que també ha rebut el finançament de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya, el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i l’Ajuntament de Barcelona.

Afegeix un comentari nou