El Banc de Sang fa una crida per arribar a les 35.000 donacions

Ravalnet
Troba el punt d'extracció de sang que tinguis més proper Font: Banc de Sang i Teixits
Troba el punt d'extracció de sang que tinguis més proper Font: Banc de Sang i Teixits

El Banc de Sang fa una crida per arribar a les 35.000 donacions

Ravalnet

Resum: 

La campanya ‘Omple la bossa de vida’ anima a augmentar les reserves durant l’estiu, una època en la què les donacions baixen un 30% pel canvi d’hàbits durant les vacances.

El Banc de Sang i Teixits impulsa la iniciativa #omplelabossa, que premia totes aquelles persones que hi participin amb una bossa de roba per haver contribuït a omplir les bosses de sang tan necessàries per poder fer front a qualsevol situació inesperada a les clíniques i hospitals.

Per a aquesta campanya s’ha habilitat una pàgina web que mostra un comptador de donacions, una bossa de sang virtual que es va omplint a mida que aquestes augmenten i un gràfic de l’estat de les reserves que es va actualitzant diàriament. El web també permet trobar els punts d’extracció de sang més propers a partir d’un buscador.

Però hi ha també altres formes de col·laborar amb la campanya, com ara summant-se a l'equip de voluntaris i voluntàries que participen en els esdeveniments de recollida de sang organitzant-los, atenent les persones donants, etc.

També es poden promoure campanyes de donació de sang a les empreses, escoles o altres llocs, o muntar donacions den grup. O només el fet de dinamitzar la campanya a les xarxes socials ja és una bona manera de posar-hi un granet de sorra.

Afegeix un comentari nou